Anita26
|
| Na schudniecie Reduxil |
|
|
Czesc. Mam pytanie. Stosuje Reduxil (opakowanie starcza na 2 miesiace). No i ja bralam tabletki przez te 2 miesiace, jeszcze zostalo mi kilka.. i schudlam 7 kg.. i teraz mam pytanie.. na opakowaniu pisze ze nie wystepuje efekt jojo... kiedy po odstawieniu tych tabletek moze pojawic sie ewentualny efekt jojo?? tzn ile czasu musi uplynac zebym wiedziala, ze efekt ten nie wystepuje..tzn kiedy ewentualnie moge zaczac tyc.. ((((( 7 kg to duzo.. nie chce zeby do mnie wrocilo.. poza tym mam pytanie czy takie tabletki mozna stosowac caly czas.. tzn po tych 2 miesiacach zaczac nowe opakowanie???pozdrawiam |
Pon Maj 04, 2009 10:48 am |
|
|
Jessica34
|
U mnie efekt jojo po Reduxilu nie wystapil. takze moze nie musisz sie martwic na zapas. Poza tym podobno bezpieczny w 100% zielona herbata, ekstrakt z winorosli i alg, ale tak na wszelki wypadek zapytaj sie w aptece czy caly czas mozna stosowac. Pozdrawuiam |
Pon Maj 25, 2009 1:08 am |
|
|
Merci
|
Wydaje mi się, że można go brać długo, bo jest z naturalnych składników. Ale na wszelki wypadek poczytaj instrukcję, albo zapytaj farmaceuty. Ja sobie właśnie chcę go kupić, fajnie że efekt jest aż tak imponujący (7 kilo)! Znalazłam go nawet taniej niż gdzie indziej: http://www.e-lek.pl/product-advsearch.spring?searchMask=reduxil |
Sro Mar 03, 2010 11:52 am |
|
|

|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa). Obecny czas to Czw Wrz 09, 2010 9:19 pm
|
|
|
|
| |